steenrode heidelibelklein koolwitje op sleedoornheideblauwtjedistelvlinder op kattenstaart
De Vlinderstichting beschermt vlinders en libellen in Nederland. Helpt u ook mee?

Nieuws

25 januari 2011

Boekpresentatie op Landelijke Dag

Tijdens de Landelijk Dag op zaterdag 5 maart wordt Het boek Vlinders - De kunst van het kleine gepresenteerd. Het boek Vlinders brengt 80 Nederlandse dag- en nachtvlindersoorten in beeld.

Natuur is vaak puur kunst. Vlinders van Hans Geuze laat dat als geen ander zien. Zijn prachtige aquarellen tonen de verrassende schoonheid van de vlinderwereld in al zijn facetten.

De soorten in het boek zijn niet gerangschikt op taxonomie, maar op uiterlijk van de vlinders en de verschillende functies die kleuren en vleugelpatronen kunnen hebben. Een opvallend boek voor natuur- , kunst en vlinderliefhebbers!

Auteur Hans Geuze is een enthousiast natuurliefhebber en schilder. Hij publiceerde diverse boeken en legt zich sinds een paar jaar toe op het aquarelleren van dag- en nachtvlinders.

Kom naar de Landelijke Dag en win een boek!
Op zaterdag 5 maart in Wageningen signeert auteur Hans Geuze het boek. Bezoekers van de Landelijke Vlinderdag kunnen deelnemen aan een vlinderpuzzel en maken kans op een boek!

Meer informatie over de Landelijke Dag op de website www.vlinderstichting.nl/actueel.php

Kijk voor meer nieuws in het nieuwsarchief »

Ook op de hoogte blijven van het nieuws van De Vlinderstichting?
Word dan lid van de nieuwsbrief!


Of abonneer je op onze RSS-feed.


| |
De Vlinderstichting beschermt vlinders en libellenOp Vlindernet vind je alles over vlindersOp Libellennet vind je alles over libellen