6 februari 2017

De Vlinderstichting op Tuinidee

Van 16 t/m 19 februari wordt de beurs Tuinidee gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Ook De Vlinderstichting is daar aanwezig met een stand.

Hebt u een vraag over vlinders, of over het vlindervriendelijk maken van uw tuin, of wilt u gewoon eens een medewerker van De Vlinderstichting ontmoeten, kom dan naar onze stand. U vindt ons in hal 3 (nr. 3.B05, helemaal achterin, voorbij het terras aan de zijkant). Zie ook deze plattegrond.
Voor alle donateurs die onze stand bezoeken ligt een mooie vlindersticker klaar.