(op)getekend

Landbouwkundig bioloog René Marcelis (Castricum) en beeldend kunstenaar Kees Verbeek (Eindhoven) deelden beiden al lang een fascinatie voor insecten, voordat het toeval hen bijeen bracht. Beiden vingen de afgelopen jaren samen vooral vlinders: René met de pen, Kees met het penseel. Hun samenwerking leidde onder meer tot een serie columns met aquarellen voor het kwartaalblad Vlinders van De Vlinderstichting, onder de titel ‘(op)getekend’.

Download hier het e-boek waarin de colums gebundeld zijn.

Laatste wijziging: 19 maart 2013