steenrode heidelibelklein koolwitje op sleedoornheideblauwtjedistelvlinder op kattenstaart
De Vlinderstichting beschermt vlinders en libellen in Nederland. Helpt u ook mee?

Nieuws

6 oktober 2010

Het kan nog. Stem op De Vlinderstichting!


Advies in het veld redt vlinders: hier over de iepenpage
De Vlinderstichting heeft zich aangemeld voor de Grote Gift van het 3M Fonds. Nu gaat het er om spannen. U kunt ons helpen om een bedrag van € 50.000 in de wacht te slepen door op De Vlinderstichting te stemmen op de website van de Grote Gift.

We krijgen erg veel vragen uit het land van mensen die goede ideeën hebben, beheerders die een soort willen bevorderen en van gemeenten die iets voor vlinders willen betekenen. Maar omdat onze medewerkers allemaal aan projecten werken kunnen we lang niet op al die verzoeken ingaan. Met hulp van deze gift van het 3M Fonds, kunnen we deze goede initiatieven actief gaan ondersteunen en zorgen dat de vlinders en libellen er daadwerkelijk beter van worden. Maar… dan moeten we wel bovenaan eindigen. U kunt ons steunen door voor ons te stemmen en ook door een aanbeveling te schrijven. Zo kunt U ons helpen aan een beheeradviseur, die ter plekke advies gaat uitbrengen over vlinder- en libellenvriendelijke maatregelen. Ons projectvoorstel is te zien op de website van de Grote Gift.

Het doel van het 3M Fonds is het stimuleren van initiatieven en ondersteunen van niet-commerciële organisaties die een positieve bijdrage leveren aan de Nederlandse samenleving. De Grote Gift bestaat uit een eenmalige gift van € 50.000 aan een organisatie in Nederland. Aanmeldingen die voldoen aan de gestelde criteria krijgen een nominatie op de website en dingen zo mee naar de € 50.000.
 
Kijk voor meer nieuws in het nieuwsarchief »

Ook op de hoogte blijven van het nieuws van De Vlinderstichting?
Word dan lid van de nieuwsbrief!


Of abonneer je op onze RSS-feed.


| |
De Vlinderstichting beschermt vlinders en libellenOp Vlindernet vind je alles over vlindersOp Libellennet vind je alles over libellen