Help de vlinders

atalanta

Meer over deze soort »

Vlinderstand 2017

Hoe gaat het met de vlinders en libellen? Dat leest u in De Vlinderstand. Verder aandacht voor de nieuwe Wet Natuurbescherming en de betekenis daarvan voor onze soorten. Speciale aandacht is er voor de sleedoornpage, iepenpage en groene glazenmaker.

Download De Vlinderstand

Vliegtijdverwachting

Welke soort heb je gezien? Kijk welke vlinders, libellen en nachtvlinders er de komende dagen verwacht worden.

Vlinders
Libellen
Nachtvlinders

Geef door wat je ziet!

Vlinder of libel gezien? Klik hier en meld een vlinder. Of ga direct naar Telmee, Landkaartje of naar Meetnetten online.

Tijdschrift Vlinders februari

Lees hier het meinummer van Vlinders, o.a. het jaarverslag van de Vlinderstichting. En verder: vlinderen in Montenegro, sleedoornpage, koninginnenpage, grote weerschijnvlinder en de nieuwe rubriek Wetenschappelijk.

Dit tijdschrift wordt gratis toegezonden aan onze donateurs. Word nu donateur.

Geef!

Wilt u een bijdrage leveren aan ons beschermingswerk?

Dat kan hier!

Overmaken op IBAN NL70INGB0005134425 kan natuurlijk ook.

Hartelijk dank!

Tuinboekje

Vraag hier ons nieuwe tuinboekje aan. Zodra het gereed is, wordt het u toegezonden.