Kleine vos op zonnehoedGehakkelde aureliaDagpauwoogKoninginnenpage

Steun De Vlinderstichting, word donateur

Wordt u donateur, dan krijgt u niet alleen vier keer per jaar het tijdschrift Vlinders maar ook het boek 'Vlinders in de tuin' ter waarde van € 12 als welkomstgeschenk.
Met uw donatie kunnen wij de vlinders en libellen beschermen!

Bij een donateurschap ontvangt u:

Als u donateur wordt, betaalt u voor het lopende kalenderjaar. Aan het eind van dat jaar, in november/december, wordt de donatie voor het volgende kalenderjaar geïncasseerd.

U kunt ook donateur voor het leven worden. U ontvangt dan levenslang elk kwartaal het tijdschrift Vlinders in de bus (vanaf een bedrag van € 400).

WORDT U DONATEUR DAN ONTVANGT U ALS WELKOMSTGESCHENK HET BOEK VLINDERS IN DE TUIN (WAARDE € 12)!

Aanmeldformulier voor donateurs

Is het een cadeau?Nee, het is voor mezelf
Ja, het is voor iemand anders
Aanhef:Dhr. Mevr.
Voorletters/voornaam:
Achternaam:
Evt. organisatie:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Land:
Geboortedatum:
Telefoon:
E-mail adres:

Ik wil graag de nieuwsbrief van De Vlinderstichting ontvangen
Van ons gehoord via:
Bedrag:
€ 25,00 (minimale donatie)

€ 25,00 (jonger dan 18 of ouder dan 65 jaar)

€ 31,00 (buiten Nederland)

een hoger bedrag,nl. euro
Actiecode:  (De actiecode wordt verwerkt zodra u het bestelformulier verzendt.)
Betalingswijze:
Ik betaal nu via iDeal.
Voor volgende jaren:
machtig ik De Vlinderstichting om tot wederopzegging onderstaand bedrag voor de donatie jaarlijks van mijn onderstaande bank/girorekening af te schrijven.
 Bank/girorekening:
 Naam rekeninghouder:
wil ik graag ieder jaar een acceptgiro ontvangen voor de betaling van mijn jaarlijkse donatie

Ik help mee om de administratiekosten laag te houden en maak gebruik van een machtiging. Ik machtig De Vlinderstichting om tot wederopzegging onderstaand bedrag voor de donatie jaarlijks van mijn bank/girorekening af te schrijven.

Bank/girorekening:

Naam rekeninghouder:

Stuur mij een acceptgiro voor de betaling van mijn jaarlijkse donatie
Evt. opmerking:

Laatste wijziging: 26 januari 2017