Kleine vos op zonnehoedGehakkelde aureliaDagpauwoogKoninginnenpage

Verantwoording

Wilt u weten waar De Vlinderstichting haar geld aan uitgeeft? Kijk dan in het jaarverslag en de financiële verantwoording op deze site.

Waarom wij geen CBF-erkenning hebben

De kosten die verbonden zijn aan de CBF-erkenning, zijn extreem hoog. Het kost duizenden euro's om een CBF-erkenning te krijgen en te behouden. Wij zijn van mening dat wij dit geld beter kunnen uitgeven aan het bereiken van onze doelstellingen.

Wij hopen dat u ons ook zonder CBF-erkenning uw vertrouwen geeft en ons financieel wilt steunen.

De Vlinderstichting is een ANBI

Een organisatie moet aan een aantal voorwaarden van de Belastingdienst voldoen om te worden aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat levert belastingvoordeel op, zowel voor de organisatie zelf als voor mensen die er een aan gift doen.

Onze gegevens m.b.t. de ANBI-status vindt u hiernaast. Ze staan ook op de site van Geef.nl

Laatste wijziging: 20 december 2016

Gegegevens t.b.v. ANBI

De Vlinderstichting
Mennonietenweg 10
6700 AD Wageningen
info@vlinderstichting.nl

Fiscaal nummer
NL009193431B01

RSIN
009193431

IBAN NL70INGB0005134425
BIC INGBNL2A

BTW-nummer
NL009193431B01

Kamer van Koophandel

Raad van Toezicht

Hoofdlijnen van beleid

De Vlinderstichting volgt de CAO van de VSNU.
Het salaris van directeur Titia Wolterbeek bedraagt minder dan € 70.000 per jaar. Zij ontvangt geen bonussen of toeslagen.

Statutaire doelstelling
Behoud en herstel van de vlinder- en libellenfauna in Nederland en Europa door het verwerven en verspreiden van kennis.

Jaarverslagen
Jaarverslag