koninginnepagenachtpauwoogkleine vuurvlindervijfvlek-sint-jansvlinder

Kennemerduincamping Geversduin

Camping Geversduin is een prima vertrekpunt om vlinders te kijken in de Noord-Hollandse duinen. Duinparelmoervlinder en bruine eikenpage zijn de soorten die in de omgeving van de camping voorkomen. Donateurs van De Vlinderstichting krijgen korting op hun verblijf. In samenwerking met De Vlinderstichting wordt het terrein vlindervriendelijk ingericht en wordt een vlinderroute opgezet. Het jaar 2012 is uitgeroepen tot jaar van de vlinder. Kinderen kunnen de ontwikkeling van ei tot vlinder volgen met levend materiaal en er worden speciale vlinder en libellenexcursies georganiseerd. Met de twee nachtvlinderavonden wil de camping haar gasten meer kennis over nachtvlinders meegeven.

Laatste wijziging: 12 oktober 2011