steenrode heidelibelklein koolwitje op sleedoornheideblauwtjedistelvlinder op kattenstaart
De Vlinderstichting beschermt vlinders en libellen in Nederland. Helpt u ook mee?

Nieuws

30 maart 2009

Vlindertelseizoen weer van start

Op 1 april begint het nieuwe telseizoen van het Landelijk Meetnet Vlinders weer. Dit gaat alweer het twintigste teljaar worden, voorwaar een serie om trots op te zijn. De tellers krijgen de komende dagen een mooi boekje met het verslag over 2008 per post toegezonden. Voor wie niet kan wachten of niet meetelt: het kan ook als pdf worden gedownload van http://www.vlinderstichting.nl/pdf/Jaarverslag_meetnetten_2008.pdf

Als u zich als nieuwe teller aanmeldt krijgt u natuurlijk ook zo’n fraai gedrukt exemplaar (en wie wil dat nu niet?). Bel of mail daarvoor met De Vlinderstichting.

Voor alle tellers: vanaf 1 april mag u, zodra het weer het toelaat, dus vlinders gaan tellen. En daar ziet het de komende dagen wel naar uit!

We hopen met u op een vlinderrijke lente en zomer.Het Landelijk Meetnet Vlinders is een samenwerkingsproject van De Vlinderstichting en het CBS in het kader van het Netwerk Ecologische Monitor (NEM) in opdracht van het Ministerie van LNV - GaN.

Kijk voor meer nieuws in het nieuwsarchief »

Ook op de hoogte blijven van het nieuws van De Vlinderstichting?
Word dan lid van de nieuwsbrief!


Of abonneer je op onze RSS-feed.


| |
De Vlinderstichting beschermt vlinders en libellenOp Vlindernet vind je alles over vlindersOp Libellennet vind je alles over libellen