Voor de pers

De Vlinderstichting is een natuurbeschermingsorganisatie die zich sterk maakt voor behoud, bescherming en herstel van vlinders en libellen in Nederland en Europa. De medewerkers worden daarbij geholpen door meer dan 1.500 vrijwilligers. Financieel worden wij gesteund door ruim 5.500 donateurs.

contactgegevens
archief persberichten
stoppers

Jaarverslag

In ons jaarverslag kunt u lezen op welke manieren wij het afgelopen jaar uitvoering hebben gegeven aan ons natuurbeschermingswerk. Ga naar jaarverslagen onder publicaties voor een overzicht van alle jaarverslagen die reeds verschenen zijn.

Laatste wijziging: 29 april 2014

Wilt u De Vlinderstichting steunen? Kijkt u dan eens onder Steun ons.

Paardenbijter.
Bont dikkopje.