steenrode heidelibelklein koolwitje op sleedoornheideblauwtjedistelvlinder op kattenstaart
De Vlinderstichting beschermt vlinders en libellen in Nederland. Helpt u ook mee?

Nieuws

25 oktober 2011

Vrijwilligers voor De Vlinderstichting op Staatsbosbeheerfair


Er was veel interesse bij de kraam met informatie over De Vlinderstichting
Willem en Grietje van Hemmen zijn al jaren als vrijwilligers actief voor De Vlinderstichting. Daarom stonden ze met een informatiekraam op de Staatsbosbeheerfair rondom het Boomkroonpad.

De weersvoorspelling was in eerste instantie slecht, maar de organisatie besloot het evenement door te laten gaan. En het weer viel gelukkig mee!

Willem van Hemmen: 'Het publiek kwam gelukkig ook goed opzetten en er was een goede belangstelling voor onze kraam. Vooral ouders met kinderen hadden interesse, want veel kinderen hadden vlinders in de klas gehad en het heel leuk gevonden. Diegenen, die het nog niet wisten waren ook nieuwsgierig en de folders over het project waren we om drie uur al kwijt. Ook de verkoop van het andere materiaal liep goed.'

Het resultaat mocht er wezen, want behalve geinformeerde bezoekers leverde deze actie ook nog een mooi bedrag van De Vlinderstichting op. Willem en Grietje, bedankt!

Wilt u De Vlinderstichtng vertegenwoordigen op een markt bij u inde buurt? Dat kan! Neem contact met ons op en wij sturen de materialen naar u op.

Kijk voor meer nieuws in het nieuwsarchief »

Ook op de hoogte blijven van het nieuws van De Vlinderstichting?
Word dan lid van de nieuwsbrief!


Of abonneer je op onze RSS-feed.


| |
De Vlinderstichting beschermt vlinders en libellenOp Vlindernet vind je alles over vlindersOp Libellennet vind je alles over libellen