Grote vuurvlinderRups van de nachtpauwoogMoerasparelmoervlinderPaardenbijter

Vrijwilligers in actie bij het nachtvlinderonderzoek.
Vrijwilligers zijn voor de uitvoering van de vele taken van De Vlinderstichting heel belangrijk. Ze zijn overal in het land actief als promotoren van het werk van De Vlinderstichting.

Ze werken mee aan educatieve programma's en fungeren als kritische waarnemers in de regio. Verder zijn er zijn talloze mensen die als vrijwilliger meewerken in een werkgroep, aan de onderzoeksprojecten, waarnemingen doorgeven of een monitoringroute lopen.

Vrijwilliger worden van De Vlinderstichting?

Dat kan! U kunt zich aansluiten bij een van onze werkgroepen, die in heel Nederland actief zijn.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk op het kantoor van De Vlinderstichting, kunt u contact opnemen met .

Laatste wijziging: 28 april 2014
Vrijwilliger aan het werk met krabbenscheerproeven.
Hakhoutbrigade Mander.