WeidebeekjufferElzenuilMoerasparelmoervlinderBoomblauwtje

Winkel - You be Do

Koop bij YuobeDo en steun meteen De Vlinderstichting

Boek cadeau doen? Steun tegelijk De Vlinderstichting!
De Vlinderstichting is aangesloten bij YouBeDo, de enige webwinkel voor boeken waarbij je 10% van elke aankoop gratis kunt doneren aan een goed doel van jouw keuze. De Vlinderstichting bijvoorbeeld. Ze hanteren daarbij dezelfde prijzen als andere boekwinkels, dus doneren kost je niets!
Koop je dus een boek van twee tientjes via YouBeDo, dan krijgt De Vlinderstichting als jij dat aangeeft zomaar twee euro. En dat is mooi meegenomen voor de vlinders en libellen!

Op YoubeDo vind je ook een Vlinderstichting-boekselectie met boeken over vlinders, libellen en andere insecten.

YouBeDo is aangesloten bij de Thuiswinkel Organisatie en voorzien van het Thuiswinkelwaarborg.

Ga naar de website om te bestellen.

Laatste wijziging: 11 maart 2015