WeidebeekjufferElzenuilMoerasparelmoervlinderBoomblauwtje

Winkel - Vlinderstichtingpakket

Vlinderstichtingpakket

Dit pakket is ontwikkeld samen met Vivara Natuurbeschermingsproducten. Het pakket bevat:
  • een duokast bij- en vlinder met een rood dak;
  • een wenskaart dagpauwoog
  • een Kijkkaart Vlinders.
  • het boek 'Vlinders in de tuin' waarin veel informatie staat over vlinders en libellen en hoe u uw tuin of balkon nog aantrekkelijker kunt maken voor deze dieren.

Als u dit pakket bestelt, wordt u voor dit kalenderjaar automatisch donateur van De Vlinderstichting en krijgt u 4 keer per jaar een tijdschrift ''Vlinders'' toegestuurd. (U bent dan tot wederopzegging donateur voor € 25,- per jaar)

Maak uw tuin vlindervriendelijk en steun De Vlinderstichting met dit aantrekkelijke pakket!

Te bestellen via de website van Vivara Natuurbeschermingsproducten.

Laatste wijziging: 23 januari 2017