WeidebeekjufferElzenuilMoerasparelmoervlinderBoomblauwtje

Winkel - Spreekbeurtpakket

U kunt onderstaande artikelen bestellen door het verschuldigde bedrag over te maken op rekeningnummer NL70INGB0005134425 t.n.v. De Vlinderstichting te Wageningen, onder vermelding van het bestelnummer. Vergeet niet uw volledige adres te vermelden! De prijzen van De Vlinderstichting zijn inclusief verzendkosten.

Spreekbeurtpakket

Met een boekje over en plaatjes van vlinders. Bevat tevens de zoekkaart met foto's van alle veel voorkomende dagvlinders.

Prijs € 4,50. Bestelnummer 0301

ACTIE
BIJ AANKOOP VAN HET VLINDERSTICKERBOEK ONTVANG JE EEN SPREEKBEURTPAKKET VOOR MAAR € 2,00!
Samen: € 13,49
Vlinderstickerboek met spreekbeurtpakket bestelnr. 299