WeidebeekjufferElzenuilMoerasparelmoervlinderBoomblauwtje

Winkel - Verrekijkers

U kunt onderstaande artikelen bestellen door het verschuldigde bedrag over te maken op rekeningnummer NL70INGB0005134425 t.n.v. De Vlinderstichting te Wageningen, onder vermelding van het bestelnummer. Vergeet niet uw volledige adres te vermelden! De prijzen van De Vlinderstichting zijn inclusief verzendkosten.

Pentax Papilio II verrekijker

Bij het kijken naar vlinders en libellen is het reuze handig om een verre­kijkertje bij de hand te hebben. Van een afstandje kunt u zo bepalen welke soort het is.
Eigenschappen:
  • Scherpstellen tot 50 cm voor macro observatie. Uniek in de markt!
  • Asferische lenselementen zorgen voor scherpte van rand tot rand
  • Hoge kwaliteit BaK4 prisma's voor optimale lichttransmissie en resolutie
  • Rubberen body biedt bescherming en grip
  • Twist-up oculair rubbers
  • Fijne dioptrie aanpassing, snel en gemakkelijk aan te passen.
  • Nieuwe volledig-multi-coated lenzen maximaliseren de hoeveelheid licht die door elke lens gaat.

Lees hier de ervaringen van een tevreden gebruiker van de Papilio (NB: ouder model)

6,5 x 21
Prijs: € 179, bestelnr 0488