De nieuwe wandelgids

Op zoek naar vlinders en libellen

Bij het 25-jarig jubileum hebben wij een wandelgids uitgegeven: Op pad voor vlinders en libellen. In de afgelopen jaren is er veel veranderd en we steken de wandelgids in een nieuw jasje!

Op zoek naar vlinders en libellen neemt je mee naar mooie vlinder- en libellengebieden in Nederland. Van de duinen in het westen tot de veengebieden in het oosten en van de Sint-Pietersberg in Zuid-Limburg tot het Lauwersmeer in het noorden: alle provincies komen aan bod.

Elk gebied wordt kort beschreven naast de dagvlinders, nachtvlinders en libellen die er voorkomen. Je ontdekt zowel de zeldzame, bedreigde en beschermde soorten, als de algemene soorten die je er tijdens een wandeling kunt tegenkomen. Het boek bevat ook praktische informatie over de bereikbaarheid en de voorzieningen van de gebieden. Een ideaal uitgangspunt voor een mooie wandeling.

Het nieuwe wandelboek is vanaf medio juni 2023 verkrijgbaar.

Interesse in het nieuwe wandelboek 'Op zoek naar vlinders en libellen? Voorintekenen is nu mogelijk!


Prijs € 22,50 excl. verzendkosten. Voorintekenprijs t/m 31 mei 2023 € 18,-

Voorintekenen

U kunt het boek alvast reserveren via onderstaand formulier. Zodra de titel verschenen is ontvangt u van ons een e-mail. U kunt het boek dan bestellen in onze webshop. Vul het formulier in en plaats uw reservering.

40 jaar Vlinderstichting

De jubileumactiviteiten worden mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Jaap Zeelen Fonds en het Meester Prikkebeen Fonds, twee fondsen op naam van het Prins Bernhard Cultuurfonds.