De nieuwe wandelgids

Op zoek naar vlinders en libellen

Bij het 25-jarig jubileum hebben wij een wandelgids uitgegeven: Op pad voor vlinders en libellen. In de afgelopen jaren is er veel veranderd en we steken de wandelgids in een nieuw jasje!

Op zoek naar vlinders en libellen neemt je mee naar mooie vlinder- en libellengebieden in Nederland. Van de duinen in het westen tot de veengebieden in het oosten en van de Sint-Pietersberg in Zuid-Limburg tot het Lauwersmeer in het noorden: alle provincies komen aan bod.

Elk gebied wordt kort beschreven naast de dagvlinders, nachtvlinders en libellen die er voorkomen. Je ontdekt zowel de zeldzame, bedreigde en beschermde soorten, als de algemene soorten die je er tijdens een wandeling kunt tegenkomen. Een ideaal uitgangspunt voor een mooie wandeling. Kijk hier voor meer praktische informatie over Vlinderrijke gebieden en Libelrijke gebieden.

Prijs € 26,45 (donateurs € 24,25) incl. verzendkosten. 

Bestel nu

40 jaar Vlinderstichting

De jubileumactiviteiten worden mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Jaap Zeelen Fonds en het Meester Prikkebeen Fonds, twee fondsen op naam van het Prins Bernhard Cultuurfonds.