Doe mee met de minicursus dagvlinders herkennen in Wageningen (Gld)

dinsdag 9 juli 2019

Welke vlinders zie je in jouw tuin? Is die vrolijke fladderaar een koolwitje, citroenvlinder of atalanta? Als je erop gaat letten, zie je steeds meer en kun je de vlinders herkennen en een naam geven.

In samenwerking met De Vlinderstichting geeft de KNNV op verschillende plaatsen in het land een minicursus dagvlinders herkennen. Leer in één avond en één excursie hoe je tuinvlinders kunt herkennen en hoe je vlinders in jouw tuin krijgt.

Na deze minicursus kun je succesvol meedoen met de Nationale Vlindertelling van 6 juli - 28 juli 2019.

Wageningen: Bijeenkomst dinsdag 9 juli. Aanvang 20.00 uur tot circa 22.00 uur. Excursie: zaterdag 13 juli vanaf 13.30 uur. Cursus door Kars Veling van de Vlinderstichting.

Info & aanmelden