Landelijke Dag De Vlinderstichting

zaterdag 4 maart 2023

Op zaterdag 4 maart is onze jaarlijkse Landelijke Dag. Dé ontmoetingsdag voor donateurs van De Vlinderstichting en iedereen die van vlinders (en libellen) houdt. De dag wordt gehouden in Theater Junushoff (Plantsoen 3, 6701 AS Wageningen) en zal ook online te volgen zijn.

2023 wordt een feestjaar: De Vlinderstichting bestaat dan veertig jaar. Dat betekent dat we al veertig jaar vlinders beschermen. Vaak met succes, maar soms ook met frustratie. Diverse presentaties zullen dan ook in het teken hiervan staan. U kunt rekenen op een dag vol boeiende sprekers en mooie beelden.

Uiteraard zijn er naast de presentaties ook mooie films te zien en kunt u informatie en mooie spulletjes vinden op de informatiemarkt.

De toegang is gratis, maar u moet zich wel even aanmelden als u naar Wageningen wil komen, want vol is vol.

Meer informatie en aanmelden

Wij hopen velen van u (weer) te ontmoeten op 4 maart 2023!