Vlinder- en libellendeterminatiedag & waarnemersdag op Nature Talks

zaterdag 11 november 2017

In de ‘Vlinderzaal’ worden zowel zaterdag als zondag presentaties gegeven over allerlei onderwerpen waar De Vlinderstichting mee bezig is. Er zijn clinics over de herkenning van libellen, fotolezingen over vlinders in mooie vlindergebieden, bijdragen over nachtvlinders en nog veel meer. Alle presentaties maken natuurlijk gebruik van prachtig fotomateriaal, want we zijn niet voor niets op het natuurfotofestival Nature Talks!

Naast de Vlinderzaal ligt de vlinderpuzzelzaal en op zaterdag 11 november zullen daar de aanwezigen samen met de experts foto’s op naam brengen. Het hoeft niet alleen maar te gaan om Nederlandse vlinders, maar juist ook vakantiefoto’s uit de rest van Europa.

‘Meet and Greet’ De Vlinderstichting
Doorlopend van 9.00 – 16.30 uur zijn medewerkers van De Vlinderstichting aanwezig, die u van alles kunt vragen over vlinders, libellen en De Vlinderstichting. Er is informatie over de onderzoeken waar De Vlinderstichting mee bezig is en zeker over die waar vrijwilligers een rol kunnen spelen. Ook is er een stand met (verkoop)materiaal van De Vlinderstichting.

Lees mee over Nature Tals op de website.