Evenement

KNNV insectenweekend Holsloot (Dr)

vrijdag 4 mei 2018

In het weekeinde van vrijdag 4 t/m zondag 6 mei 2018 houdt de Landelijke Insectenwerkgroep (LIW) van de KNNV haar voorjaarsweekend in de groepsaccomodatie Klein Drenthe, Schoolstraat 18, 7845 TE Holsloot (groepsaccommodatie klein drenthe). Holsloot heeft een mooie ligging ten opzichte van veel verschillende terreintypen. Zowel droge zand- als natte veengebieden, zoals het Mantingerzand en Bargerveen, kunnen op relatief korte afstand gevonden, wat interessant is voor veel verschillende insectengroepen.

Vrijdagavond om 20.00 uur wordt het weekeinde geopend, met een (digitale) dialezing en is er verder gelegenheid ervaringen uit te wisselen en/of kennis met elkaar te maken. Op zaterdag en zondag worden omliggende gebieden bezocht. Gezien de ligging van de het verblijf zullen zowel nattere als droge gebieden bezocht worden. Op zaterdagavond kunnen de vangsten en foto’s van die dag gedetermineerd en bekeken worden. Het weekeinde eindigt op zondag 15.00 uur.

De kosten voor het weekend bedragen € 50,00. In deze kosten zijn inbegrepen: 2 overnachtingen, 2x ontbijt, avondeten zaterdag, koffie en thee. Ook niet leden van de LIW mogen een keer deelnemen zonder de verplichting lid te worden.

Voor nadere informatie en/of opgave kunt u terecht bij:

Arjan van der Veen:  liw@knnv.nl, tel. 0320 – 246631
Koos van Brakel:        tel. 0348-417032.

De gehele uitnodiging is hier te vinden.