Volg De Vlinderstichting op Twitter

donderdag 15 september 2011

Inmiddels volgen meer dan 900 mensen De Vlinderstichting via Twitter. Hiermee zijn deze direct op de hoogte als er iets op vlinder- of libellengebied gebeurt.

Nieuwtjes, achtergronden over vlinders en libellen en directe attendering als er een nieuwsbericht op de site van De Vlinderstichting verschijnt, dat is wat de volgers krijgen.Via Twitter kun je korte berichten (maximaal 140 tekens) versturen naar de mensen die hebben aangegeven je tweets te willen ontvangen (volgers). De Vlinderstichting zelf volgt ook allerlei organisaties en personen en blijft zo dus ook uitstekend op de hoogte.Inmiddels staat de teller op 903 volgers, maar we gaan natuurlijk snel richting de 1000ste! Misschien bent u dat wel. Ons twitteracount is @vlinderNL.