Congres over monitoring natuur

maandag 11 januari 2016

SoortenNL, waarvan De Vlinderstichting lid is, organiseert samen met landschappenNL voor de derde maal een Flora- en Faunacongres. Ditmaal is het onderwerp “Monitoring”.

Het congres wordt gehouden op 25 januari a.s. van 9.30 tot 17.30 uur op Natuurplaza in Nijmegen.

Doel van de dag is om te verkennen op welke wijze bestaande kennisnetwerken over natuur elkaar nog meer kunnen versterken en hoe allerlei maatschappelijke initiatieven daar weer hun voordeel mee kunnen doen. Dankzij de vele vrijwilligers en kennisnetwerken die ons land rijk is, weten we ontzettend veel van onze natuur maar die kennis wordt nog niet altijd optimaal gedeeld en gebruikt.

Hier vindt u een link naar het programma.

Hier kunt u zich aanmelden. Wees er snel bij want er kunnen maar honderd personen deelnemen.

Voor een routebeschrijving naar Natuurplaza klik hier.