Vacature financieel administrateur (controller)

woensdag 13 februari 2019

Heb je genoeg van het bedrijfsleven? Wil je werken bij een inspirerende natuurorganisatie? Wie weet is deze functie iets voor jou! De Vlinderstichting zoekt per direct voor 32 uur per week een financieel administrateur (controller).

De medewerkers van De Vlinderstichting

Jij bent, onder directe leiding van de directeur en met ondersteuning van de financieel medewerker, verantwoordelijk voor de financiële administratie inclusief boekhouding, de project- en personeelsadministratie en budgetbewaking (o.a. managementrapportages), en je verstrekt advies aan het managementteam.

Bekijk de vacature als pdf

Wij zoeken iemand:

• op hbo-niveau (bijv. SPD/heao), met ruime werkervaring;
  • met gedegen kennis van en ervaring met administratieve processen en het programma Exact;
  • met analytische, organisatorische en communicatieve capaciteiten;
  • die initiatiefrijk is en een flexibele instelling heeft;
  • die een professionele gesprekspartner is voor het management.

De functie is ingeschaald op basis van de cao van de Nederlandse Universiteiten.

Meer informatie

Nadere informatie via onze website www.vlinderstichting.nl of telefonisch op dinsdag 12 februari of vrijdag 15 februari bij Titia Wolterbeek, directeur, tel. 0317 467344.

Reacties: vóór 18 februari t.a.v. de sollicitatiecommissie via een e-mail aan liesbeth.vanagt@vlinderstichting.nl.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden in Wageningen op vrijdag 22 februari (tweede ronde op dinsdag 26 februari).

vacature Vlinderstichting