Help mee

Help met een gift

De Vlinderstichting ontvangt geen structurele subsidie. Donateurs maken ons werk mogelijk.

Wil u niet structureel bijdragen aan ons werk, maar draagt u ons werk wel een warm hart toe? Dan zijn wij voor onze projecten heel blij met een eenmalige gift.

Geef eenmalig

of maak geld over op rek. nr. IBAN NL70INGB0005134425 ovv. gift.

Word donateur

Wordt u donateur, dan krijgt u niet alleen vier keer per jaar het tijdschrift Vlinders maar ook een mooi welkomstgeschenk.

Donateur worden

Kom in actie

Vrijwilligers zijn voor de uitvoering van de vele taken van De Vlinderstichting heel belangrijk. Wilt u in het land actief zijn als promotoren van het werk van De Vlinderstichting?

Vrijwilliger worden

Wat kunt u nog meer doen?

Start een actie voor De Vlinderstichting op geef.nl

Geef door welke vlinders u ziet

Richt uw tuin vlindervriendelijk in

Schenken

Heeft u vermogen ter beschikking dat u wilt inzetten voor natuurbescherming?
Dan is een Fonds op naam wellicht iets voor u.

Een periodieke gift aan De Vlinderstichting mag u altijd aftrekken, schenken met belastingvoordeel

Met een erfenis of legaat voor De Vlinderstichting, laat u de natuur iets groots na.
Alles over het opnemen van De Vlinderstichting in uw testament