Vrijwilliger worden

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor de uitvoering van de vele taken van De Vlinderstichting heel belangrijk. Ze zijn overal in het land actief als promotoren van het werk van De Vlinderstichting.

Ze werken mee aan educatieve programma's en fungeren als kritische waarnemers in de regio. Verder zijn er zijn talloze mensen die als vrijwilliger meewerken in een werkgroep, aan de onderzoeksprojecten, waarnemingen doorgeven of een monitoringroute lopen.

Lokaal actief zijn

Dat kan! U kunt zich aansluiten bij een van onze werkgroepen, die in heel Nederland actief zijn.

Zoek een werkgroep in de buurt

U kunt heel eenvoudig contact opnemen voor meer informatie. Samen maken we het verschil voor vlinders en libellen.

Vrijwilliger worden in Wageningen?

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk op het kantoor van De Vlinderstichting, kunt u onderstaand formulier invoeren.

Mijn gegevens

Help mee