Basiscursus Kleurkeur

Kleurkeur Basiscursus

Wat houdt de Basiscursus in?

In één dag tijd wordt u vakkundig door de theorie en praktijk van ecologisch bermbeheer geleid. Inclusief een uniek handboek met alle theorie! De cursus wordt afgesloten met een examen. Als het examen met goed gevolg is afgelegd ontvangt u, na enige verwerkingstijd, een certificaat met een geldigheid van vijf jaar. Dit certificaat dient u te kunnen tonen bij werkzaamheden volgens Kleurkeur.

Voor wie?

De Basiscursus Kleurkeur is gericht op uitvoerenden van beheer, opdrachtgevers, hun directe leidinggevenden en ecologen.

Wat leer je tijdens deze cursus?

• Hoe pak je ecologisch bermbeheer aan?
  • Waar moet je op letten als je op de trekker zit?
  • Wat zijn bewezen effectieve maatregelen om in te zetten?

Wat zijn de kosten?

De kosten van de basiscursus zijn €310,- (excl. BTW). Na het invullen van onderstaand formulier kunt u direct verder naar de betaling.

Deelnamevoorwaarden

Wij vragen u bij opgave voor de cursus de deelnamevoorwaarden te lezen en ermee akkoord te gaan.

Zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt werken wij met een wachtlijst.

Komende cursusdata:

7 september 2022 te Utrecht (De Hofclub) - REEDS GEWEEST

11 oktober 2022 te Den Bosch (073 Meeting company)

4 november 2022 te Zwolle (Lumen Hotel & Events)

Binnenkort zullen er meer data gepland worden.

Aanmelden Kleurkeur Basiscursus

Mijn gegevens

Deelnamevoorwaarden

De deelnamevoorwaarden kunt u hierboven vinden onder het kopje Deelnamevoorwaarden.

Exacte tijden ontvangt u na uw aanmelding

Eventuele bijzonderheden voor de lunch (zoals allergieën)

Examen

Adresgegevens

Uw adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van het diploma en worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld!