Register

De registers zijn bijgewerkt tot en met 16 maart 2023. Daarna is de persoonscertificering en daarmee ook de registratie van de persoonscertificaten, overgenomen door het IBKI. U kunt op de website van Groenkeur gecertificeerde personen vinden. Zie vind gecertificeerde personen 

Register Kleurkeur Basis

In het online persoonsregister Kleurkeur Basis staan de cursusdeelnemers die de basiscursus met goed gevolg hebben afgerond en die toestemming* hebben gegeven voor vermelding in het register.

 Bekijk het register Kleurkeur Basis

Register Kleurkeur Gevorderde

In het online persoonsregister Kleurkeur Gevorderde staan de cursusdeelnemers die de gevorderdencursus met goed gevolg hebben afgerond en die toestemming* hebben gegeven voor vermelding in het register.

 Bekijk het register Kleurkeur Gevorderde

          

 

 

 

 

 

 

*Alleen de gecertificeerden die toestemming hebben gegeven voor opname in het online persoonsregister worden vermeld in verband met de AVG. Indien u in bezit bent van een persoonscertificaat Kleurkeur en nog niet genoemd wordt in het persoonsregister, maar wel wilt worden opgenomen, of wilt u zich uitschrijven of uw gegevens wijzigen, dan kunt u mailen naar kleurkeur@vlinderstichting.nl.