Koolwitjes bestellen

Koolwitjes bestellen

Bestel nu uw koolwitjespakketten voor 2024

Bij aangeven leveradres is privé-adres GEEN organisatie invullen

Denk bij het inplannen van de bestelling aan

SCHOOLVAKANTIES EN FEESTDAGEN

Ga naar het bestelformulier

Boek: Zeg kleine vlinder

Als koolwitje Fladder van een rups in een vlinder verandert, wil ze niets liever doen dan vliegen. Tijdens een storm waait ze duizenden meters weg. Kan ze de weg naar huis vinden? Vrolijk en leerzaam prentenboek over het leven van vlinders voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. Spannend dierenverhaal en leuke weetjes over vlinders. Wanneer u dit boek bestelt bij een pakketje levend materiaal krijgt u €5,95 korting!

Kosten

Prijzen voor Nederland

Het pakket levend materiaal met +/- 20 eitjes, 10 rupsen en 5 poppen kost € 27.50 (inclusief btw, ). Het levend materiaal wordt los van eventuele andere bestellingen verzonden. Let op: de betaling vindt plaats via iDEAL. Als de betaling geslaagd is ontvangt u een bevestiging per mail. De (reeds betaalde) factuur wordt naar het opgegeven factuur-mailadres verstuurd.

Wilt u ook het boekje Zeg kleine vlinder ontvangen, dan betaalt u per set (een pakketje levend materiaal met een boekje) € 34.45 (inclusief btw). Dit boekje wordt met het levend materiaal meegestuurd.

Prijzen voor Belgie

Het pakket levend materiaal met +/- 20 eitjes, 10 rupsen en 5 poppen kost € 30.- (inclusief btw, ). Het levend materiaal wordt los van eventuele andere bestellingen verzonden.

Wilt u ook het boekje Zeg kleine vlinder ontvangen, dan betaalt u per set (een pakketje levend materiaal met een boekje) € 36.95 (inclusief btw). Dit boekje wordt met het levend materiaal meegestuurd.

Voor bestellingen in België sturen wij per mail een factuur toe met het verzoek deze z.s.m. te betalen daar er van buiten Nederland niet met iDEAL betaald kan worden

Datum kiezen

Bepaal wanneer u het vlinderproject wilt starten. De hele cyclus van eitje naar vlinder duurt ongeveer 4 weken. Houdt dus rekening met vakanties bij het plannen van het project. Let er ook op dat de voorraad beperkt is en dat u op tijd moet bestellen.

Op het bestelformulier geeft u aan op welke dag u een pakketje wilt ontvangen. U kunt alleen een pakketje bestellen voor een datum die zichtbaar is in de kalender. De overige data zijn niet meer beschikbaar.

Nederland

Voor een levering in Nederland kunt u kiezen tussen een dinsdag of een donderdag. De zending komt dan op die dag in een enveloppe in de brievenbus, of wordt als pakket afgeleverd. Indien er geen brievenbus aanwezig is denk er dan aan een postbusnummer te vermelden.

België

Voor een levering in België kunt u alleen voor een donderdag bestellen.(zie bestelkalender) Het pakket komt dan op die dag aan in een enveloppe in de brievenbus.

Soms gebeurt het dat pakketjes vertraging oplopen bij de post. Als u twee dagen na de leverdatum van het levend materiaal nog niets heeft ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

LET OP De bestelde pakketjes worden alleen verstuurd indien het bedrag van de factuur is bijgeschreven op ons banknummer voor de leverdatum.

 

 

Verzending binnen Nederland

Losse pakketjes

1 t/m 3 pakketjes: Deze worden als brief verzonden en door de plaatselijke postbode in de brievenbus gedaan op opgegeven leveradres. Indien geen brievenbus aanwezig, geef dan het postbusnummer door!

4 of meer pakketjes:  Deze worden als pakket met een Track en Trace code van PostNL verzonden. Het pakket moet dus worden aangenomen of naar een postbus worden verzonden.

Setjes (een pakket levend materiaal met een boekje) 

1 set (een pakket levend materiaal met een boekje) + maximaal twee losse pakketjes: Deze worden als brief verzonden en door de plaatselijke postbode in de brievenbus gedaan op opgegeven leveradres. Indien geen brievenbus aanwezig, geef dan het postbusnummer door!

1 set (een pakket levend materiaal met een boekje) + drie of meer losse pakketjes:  Deze worden als pakket met een Track en Trace code van PostNL verzonden. Het pakket moet dus worden aangenomen of naar een postbus worden verzonden.

2 of meer sets (een pakket levend materiaal met een boekje) + eventuele extra losse pakketjes:  Deze worden als pakket met een Track en Trace code van PostNL verzonden. Het pakket moet dus worden aangenomen of naar een postbus worden verzonden. 

Verzending naar België

Losse pakketjes

1 t/m 3 pakketjes:  Deze worden als brief verzonden en door de plaatselijke postbode in de brievenbus gedaan op opgegeven leveradres. Indien geen brievenbus aanwezig, geef dan het postbusnummer door!

4 of meer pakketjes:. Deze worden als pakket met een Track en Trace code van PostNL verzonden. Het pakket moet dus worden aangenomen of naar een postbus worden verzonden.

Setjes (een pakket levend materiaal met een boekje) 

1 set (een pakket levend materiaal met een boekje) + maximaal twee losse pakketjes: . Deze worden als brief verzonden en door de plaatselijke postbode in de brievenbus gedaan op opgegeven leveradres. Indien geen brievenbus aanwezig, geef dan het postbusnummer door!

1 set (een pakket levend materiaal met een boekje) + drie of meer losse pakketjes: Deze worden als pakket met een Track en Trace code van PostNL verzonden. Het pakket moet dus worden aangenomen of naar een postbus worden verzonden.

2 of meer sets (een pakket levend materiaal met een boekje) + eventuele extra losse pakketjes: Deze worden als pakket met een Track en Trace code van PostNL verzonden. Het pakket moet dus worden aangenomen of naar een postbus worden verzonden.

Kosteloos annuleren

Opzegtermijn bij minder dan 50 pakketten

1 maand voor de leverdatum, wij storten dan het betaalde bedrag terug.

Opzegtermijn bij 50 of meer pakketten

2 maanden voor de leverdatum, wij storten dan het betaalde bedrag terug.

Annuleert u later dan bovenstaande opzegtermijnen, dan ontvangt u geen geld terug.

Garantie

Het levend materiaal wordt door De Vlinderstichting zorgvuldig verzorgd en geselecteerd. Toch kan het gebeuren dat eitjes niet uitkomen of een rups of pop de levering niet overleeft. Dat is normaal; ook in de natuur overleven ze niet allemaal. Mocht het zo zijn, dat er ondanks uw en onze goede zorgen extreem veel dieren doodgaan, neemt u dan contact op met De Vlinderstichting. Wij kunnen in het uiterste geval proberen u zo spoedig mogelijk te voorzien van nieuw materiaal. Helaas kunnen wij geen geld teruggeven, omdat de kosten voor het kweken al gemaakt zijn en wij die zo laag mogelijk proberen te houden.

Bestelformulier

Ga naar het bestelformulier om nu één of meerdere pakket(ten) met eitjes, rupsen en poppen te bestellen.

Nogmaals: de koolwitjes hebben direct bij aankomst verzorging nodig! Dus bestel geen pakketjes voor een dag waarop u niet aanwezig bent.

Bestellen

 

Koolwitjes in de klas