Koolwitjes bestellen

Koolwitjes bestellen

Lees alle stappen zorgvuldig door voordat u uw bestelling plaatst.

NB: Ontvangt u binnen een kwartier na het plaatsen van uw bestelling geen bevestigingsmail, neem dan contact op met onze medewerksters: tel. 0317 467346.

LET OP!

Voor bestellingen kunt u kiezen voor pakketjes of sets. Een set bevat niet alleen levend materiaal, maar ook het boekje 'Zeg kleine vlinder' met €5,95 korting. Op het bestelformulier geeft u apart aan hoeveel pakketjes en hoeveel sets u wilt bestellen.

Boek: Zeg kleine vlinder

Als koolwitje Fladder van een rups in een vlinder verandert, wil ze niets liever doen dan vliegen. Tijdens een storm waait ze duizenden meters weg. Kan ze de weg naar huis vinden? Vrolijk en leerzaam prentenboek over het leven van vlinders voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. Spannend dierenverhaal en leuke weetjes over vlinders. Wanneer u dit boek bestelt bij een pakketje levend materiaal krijgt u €5,95 korting!

Kosten

Het pakket levend materiaal met +/- 20 eitjes, 10 rupsen en 5 poppen kost € 25,- (inclusief btw, exclusief administratie- en verzendkosten). Het levend materiaal wordt los van eventuele andere bestellingen verzonden. Let op: de betaling vindt plaats via iDEAL. Als de betaling geslaagd is ontvangt u een bevestiging per mail. De (reeds betaalde) factuur wordt naar het opgegeven factuur-mailadres verstuurd.

Wilt u ook het boekje Zeg kleine vlinder ontvangen, dan betaalt u per set (een pakketje levend materiaal met een boekje) € 32,- (inclusief btw, exclusief administratie- en verzendkosten). Dit boekje wordt met het levend materiaal meegestuurd.

Voor bestellingen in België sturen wij per mail een factuur toe met het verzoek deze z.s.m. te betalen.

Datum kiezen

Bepaal wanneer u het vlinderproject wilt starten. De hele cyclus van eitje naar vlinder duurt ongeveer 4 weken. Houdt dus rekening met vakanties bij het plannen van het project. Let er ook op dat de voorraad beperkt is en dat u op tijd moet bestellen.

Op het bestelformulier geeft u aan op welke dag u een pakketje wilt ontvangen. U kunt alleen een pakketje bestellen voor een datum die zichtbaar is in de kalender. De overige data zijn niet meer beschikbaar.

Nederland

Voor een levering in Nederland kunt u kiezen tussen een dinsdag of een donderdag. De zending komt dan op die dag in een enveloppe in de brievenbus, of wordt als pakket afgeleverd. Indien er geen brievenbus aanwezig is denk er dan aan een postbusnummer te vermelden.

België

Voor een levering in België kunt u alleen voor een donderdag bestellen.(zie bestelkalender) Het pakket komt dan op die dag aan in een enveloppe in de brievenbus.

Soms gebeurt het dat pakketjes vertraging oplopen bij de post. Als u twee dagen na de leverdatum van het levend materiaal nog niets heeft ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

 

Bestelformulier

 

Verzendkosten Nederland

Losse pakketjes

1 t/m 3 pakketjes: € 5,60 (prijswijzigingen PostNL voorbehouden). Deze worden als brief verzonden. Indien geen brievenbus aanwezig, geef dan het postbusnummer door!

4 of meer pakketjes: € 11,20 (prijswijzigingen PostNL voorbehouden). Deze worden als pakket verzonden dat niet door de brievenbus kan. Het pakket moet dus worden aangenomen of naar een postbus worden verzonden.

Setjes (een pakket levend materiaal met een boekje) 

1 set (een pakket levend materiaal met een boekje) + maximaal twee losse pakketjes: € 5,60. Deze worden als brief verzonden. Indien geen brievenbus aanwezig, geef dan het postbusnummer door!

1 set (een pakket levend materiaal met een boekje) + drie of meer losse pakketjes: € 11,20. Deze worden als pakket verzonden. Het pakket moet dus worden aangenomen of naar een postbus worden verzonden.

2 of meer sets (een pakket levend materiaal met een boekje) + eventuele extra losse pakketjes: € 11,20. Deze worden als pakket verzonden. Het pakket moet dus worden aangenomen of naar een postbus worden verzonden. 

Verzendkosten België

Losse pakketjes

1 t/m 3 pakketjes: € 11,20 (prijswijzigingen PostNL voorbehouden). Deze worden als brief verzonden. Indien geen brievenbus aanwezig, geef dan het postbusnummer door!

4 of meer pakketjes: € 16,80 (prijswijzigingen PostNL voorbehouden). Deze worden in een doos verzonden die niet door de brievenbus kan. Het pakket moet dus worden aangenomen of naar een postbus worden verzonden.

Setjes (een pakket levend materiaal met een boekje) 

1 set (een pakket levend materiaal met een boekje) + maximaal twee losse pakketjes: € 11,20. Deze worden als brief verzonden. Indien geen brievenbus aanwezig, geef dan het postbusnummer door!

1 set (een pakket levend materiaal met een boekje) + drie of meer losse pakketjes: € 16,80. Deze worden als pakket verzonden. Het pakket moet dus worden aangenomen of naar een postbus worden verzonden.

2 of meer sets (een pakket levend materiaal met een boekje) + eventuele extra losse pakketjes: € 16,80. Deze worden als pakket verzonden. Het pakket moet dus worden aangenomen of naar een postbus worden verzonden.

 

Bestelformulier

 

Kosteloos annuleren

Opzegtermijn bij minder dan 50 pakketten

1 maand voor de leverdatum, wij storten dan het betaalde bedrag terug.

Opzegtermijn bij 50 of meer pakketten

2 maanden voor de leverdatum, wij storten dan het betaalde bedrag terug.

Annuleert u later dan bovenstaande opzegtermijnen, dan ontvangt u geen geld terug.

Garantie

Het levend materiaal wordt door De Vlinderstichting zorgvuldig verzorgd en geselecteerd. Toch kan het gebeuren dat eitjes niet uitkomen of een rups of pop de levering niet overleeft. Dat is normaal; ook in de natuur overleven ze niet allemaal. Mocht het zo zijn, dat er ondanks uw en onze goede zorgen extreem veel dieren doodgaan, neemt u dan contact op met De Vlinderstichting. Wij kunnen in het uiterste geval proberen u zo spoedig mogelijk te voorzien van nieuw materiaal. Helaas kunnen wij geen geld teruggeven, omdat de kosten voor het kweken al gemaakt zijn en wij die zo laag mogelijk proberen te houden.

Bestelformulier

Ga naar het bestelformulier om nu één of meerdere pakket(ten) met eitjes, rupsen en poppen te bestellen.

Nogmaals: de koolwitjes hebben direct bij aankomst verzorging nodig! Dus bestel geen pakketjes voor een dag waarop u niet aanwezig bent.

 

Bestelformulier

Koolwitjes in de klas