Nieuwe boeken

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van De Vlinderstichting verschijnen er twee nieuwe boeken. U kunt op beide boeken nu al intekenen tegen een sterk gereduceerde prijs.

Je zou een vlinder moeten zijn

De vlindergedichtenbundel Je zou een vlinder moeten zijn bevat 24 vlindergedichten van bekende Nederlandse literatoren. Het 25e gedicht is het gedicht van de winnaar van de door De Vlinderstichting uitgeschreven gedichtenwedstrijd.

Prijs € 12,50 excl. verzendkosten. Voorintekenprijs t/m 31 mei 2023 € 8,-

Teken nu in

Op zoek naar vlinders en libellen

Het tweede boek dat verschijnt is de opvolger van Ontdek Vlinders en libellen, het boek dat verscheen bij het 25-jarig jubileum van De Vlinderstichting: Op zoek naar vlinders en libellen.

Het boek neemt je mee naar mooie vlinder- en libellengebieden in Nederland. Van de duinen in het westen tot de veengebieden in het oosten en van de Sint-Pietersberg in Zuid-Limburg tot het Lauwersmeer in het noorden: alle provincies komen aan bod.

Elk gebied wordt kort beschreven naast de dagvlinders, nachtvlinders en libellen die er voorkomen. Je ontdekt zowel de zeldzame, bedreigde en beschermde soorten, als de algemene soorten die je er tijdens een wandeling kunt tegenkomen. Het boek bevat ook praktische informatie over de bereikbaarheid en de voorzieningen van de gebieden. Een ideaal uitgangspunt voor een mooie wandeling.

Prijs € 22,50 excl. verzendkosten. Voorintekenprijs t/m 31 mei 2023 € 18,-

Teken nu in