Vraag 'Tuinieren voor vlinders' aan

Vlinders: niet alleen in de natuur maar ook in uw tuin!

De Vlinderstichting heeft samen met tv-tuinman Lodewijk Hoekstra een boekje gemaakt: Tuinieren voor vlinders. Vol wetenswaardigheden over vlinders. Wat hebben ze nodig, welke soorten ziet u in de tuin? Met praktische tips voor het inrichten van uw tuin voor vlinders. Wilt u ook vlinders in uw tuin? Vraag dan hieronder het boekje Tuinieren voor vlinders aan.

Wilt u het boekje liever op papier ontvangen? Dat kan, het is voor €4,95 in onze webwinkel te bestellen. Of word donateur! Dan krijgt u dit boekje gratis thuisgestuurd.

Uw gegevens

Via dit formulier kunt u het boekje 'Tuinieren voor vlinders' aanvragen. U ontvangt de link naar het boekje direct per mail. Door dit formulier op te sturen gaat u ermee akkoord dat wij u naderhand nog eens per mail mogen benaderen.

Deze vraag is ter informatie voor De Vlinderstichting. Iedereen kan dit boekje kosteloos aanvragen.