Nieuwsbericht

Liefdesverklaring aan Mark Rutte

vrijdag 10 februari 2012

Ook een dagpauwoog heeft, in een valentijnskaart aan Mark Rutte, hem haar liefde betuigd. Hopelijk is het wederzijds.

Liefste Mark,

Je kent me vast wel. Ik heb vaak geprobeerd met mijn schoonheid je aandacht te trekken. Ik heb namelijk een oogje op je. ’s Zomers vlieg ik in je tuin en drink van je Buddleia, en in deze tijd van het jaar, waarin wilde dieren het heel moeilijk hebben, houd ik me op in je schuur om te schuilen voor de kou. Toch heb ik niet het idee dat je me opmerkt. Ik kan me tenminste niet herinneren dat we ooit oogcontact hebben gehad. Dat betreur ik zeer.

Daarom wil ik je via deze weg laten weten dat ik smoorverliefd op je ben. En als je me wilt laten weten dat de liefde wederzijds is, waar ik zeer op hoop, kijk me dan in het vervolg eens in de ogen, dan laat ik je zien hoe mooi en fragiel een vlinder kan zijn.
In hoopvolle verwachting verblijf ik,
je Dagpauwoog


Stuur zelf ook een kaartje!
Koop dit weekeinde een (toepasselijke) valentijnskaart, schrijf uw groene hartenkreet en stuur de kaart voorzien van postzegel en ondertekend met uw naam en woonplaats naar Minister-president Mark Rutte, p/a Natuur en Milieu Overijssel, Stationsweg 3, 8011 CZ in Zwolle. Zorg in ieder geval dat de kaart uiterlijk morgen zaterdag 11 februari daar is, dan overhandigen ze op 14 februari uw kaart persoonlijk aan Mark Rutte. 

Dagpauwoog