Handboek voor vlinderfans

Een vlinderboek zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

Dit rijk geïllustreerde boek neemt je mee in de wonderbaarlijke wereld van de vlinders. Natuurlijk wordt er uit gebreid verteld hoe een vlinder-ei stap voor stap in een prachtige vlinder verandert. Maar wist je dat een nachtpauwoog-mannetje geen neus heeft en toch op vier kilometer afstand kan ruiken waar een vrouwtje op hem wacht? Of dat een sint-jansvlinder een nachtvlinder is, maar overdag vliegt? En wat dacht je van het gentiaanblauwtje? Deze vlinder kan alleen overleven dankzij de klokjesgentiaan (plant) en een behulpzame kolonie mieren, die voor de rups zorgen.
Deze en nog vele andere fascinerende weetjes, naast mooie verhalen over de belangrijkste vlinderfamilies, maken dit boek zo bijzonder.

Het Handboek voor vlinderfans met meer dan 200(!) pagina's is toegankelijk geschreven door Gerard Sonnemans, met honderden betoverende illustraties van Jasper de Ruiter en een prachtige opmaak en achtergrond-aquarellen van Lisa Strijbosch.

Een heerlijk gebonden boek om van kaft tot kaft te lezen, of om eindeloos in te verdwalen; geschikt voor jong en oud. Lees het en word een nóg grotere vlinderfan dan je al was!

Dit boek is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met De Vlinderstichting. Met aanschaf van het boek via onze webwinkel steun je De Vlinderstichting en help je mee aan de bescherming van vlinders en libellen.

Handboek voor vlinderfans

Bestel het boek!

Een prachtig cadeau voor jezelf of voor een ander. Het Handboek voor Vlinderfans is via onze webshop te bestellen. Met aanschaf van het boek steun je De Vlinderstichting en help je mee aan de bescherming van vlinders en libellen.

Bestel nu voor € 34,45 (incl. verzending)