Dagpauwogen op de vlinderstruik!

vrijdag 27 juli 2012

In iedere straat zie je ze wel staan in verschillende tuinen: de vlinderstruik, ook wel buddleia genoemd. En eindelijk zitten er weer vlinders op de buddleia, waarbij de dagpauwoog een van de talrijkste is. Vermoedelijk wordt volgende week de piek bereikt. Net op tijd voor de tuinvlindertelling op 4 en 5 augustus! Kijk op www.vlindermee.nl voor meer informatie

Het Landelijk Meetnet Vlinders is een samenwerkingsproject van De Vlinderstichting en het CBS, in het kader van het Netwerk Ecologische Monitoring (NEM), in opdracht van het Ministerie van EL&I. Dankzij dit meetnet kunnen we de ontwikkelingen in de vlinderstand nauwgezet volgen. Alle hulp en medewerking is welkom. Wilt u meedoen, dan kunt u zich aanmelden bij De Vlinderstichting.

Dagpauwoog