Dates and Congress fees

• submission of oral presentations: before 31st October 2019
  • decision on acceptance of oral presentations: before 1st December 2019
  • early registration: before 15th January 2020
  • submission of abstracts for poster presentations and final versions of abstracts for accepted oral presentations: before 1st March 2020
  • late registration before 1st March 2020

Congress fees

Early Late
Full registration € 390,– € 450,–

One-day registration

€ 180,– € 225,–
MSc / PhD students* € 190,– € 240,–
Members of Dutch Butterfly Organisation/De Vlinderstichting zie onder see below

*Please bring your student registration card for confirmation.

The congress fee includes lunch and dinner but does not cover accommodation. Please make your own arrangements for accommodation.

Register

For further questions, please contact us.

Speciale aanbieding voor donateurs

Special offer for members

Donateurs van De Vlinderstichting die geen mondelinge bijdrage of poster presenteren kunnen het symposium bijwonen tegen een speciaal tarief van € 25,- (1 dag) or € 50,- (hele congres). Dit is inclusief koffie en thee maar exclusief lunch en diner (maaltijden kunnen op eigen kosten worden besteld in het restaurant van het WICC).

Stuur om hiervoor in aanmerking te komen een e-mail met naam en adres naar de congresorganisatie en geef aan wanneer u erbij wilt zijn. Opgave is mogelijk tot 15 maart.