Excursie aanmelden

Meld hier een excursie aan

Wil je een nachtvlinderexcursie organiseren tijdens de Nationale Nachtvlindernacht 2024? Dan kun je die hier aanmelden. Je contactgegevens worden uitsluitend gebruikt om met je te communiceren over de Nationale Nachtvlindernacht.

Wat heb je nodig als organisator? Een lichtval, een lamp en/of stroop om te smeren. Lees er hier meer over.

Let op! Voor georganiseerde activiteiten in een natuurgebied is toestemming nodig. Kijk waar het gebied onder valt: bijvoorbeeld Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten of via Landschappen en vraag daar toestemming aan. Bij een openbaar park in een stad of dorp kun je de gemeente om toestemming vragen. Op een andere locatie vraag je de eigenaar, bijvoorbeeld op een camping of boerderij.

Op het eigen erf, in een eigen tuin is geen toestemming nodig. 

Contactgegevens

Deze gegevens zijn zichtbaar op de website zodat deelnemers zich kunnen aanmelden.

Excursie

Klik op de kaart om de blauwe marker op de gewenste locatie te plaatsen. De bijbehorende coördinaten zullen worden opgeslagen. Via de knoppen links kunt u zoomen en zoeken.

Geïnteresseerden van buitenaf kunnen dan mee met uw excursie

Aanvullend

Alleen van toepassing als uw excursie op de site gepubliceerd wordt. Vul ook alle aanvullende gegevens voor deze excursie in. Dat helpt ons en jou bij een goede aankondiging van de excursie naar alle geinteresseerden!

Indien anders dan locatie

Afwijkend adres

Indien opgave-adres anders dan eerder opgegeven adres.

Zoals lokmethoden, dialezing erbij, slechtweer-programma, enz.