Nationale Nachtvlindernacht

• 2021: 4 & 5 september
  • 2022: 1 & 2 juli
  • 2023: 15 & 16 september
  • 2024: 5 en 6 juli (20e keer)
  • 2025: 22 en 23 augustus

Welkom bij de Nationale Nachtvlindernacht!

19 & 20 juni 2020: Nationale Nachtvlindernacht #NaNaNa

De Nationale Nachtvlindernacht gaat door! Maar niet zoals we gewend zijn, want met z'n allen bij een laken kruipen is nu niet zo'n goed idee.

In plaats daarvan roepen we iedereen op om in eigen omgeving te gaan nachtvlinderen met laken en lamp, val of stroop. Deel de vlinders die je ziet meteen op de sociale media met hashtag #NaNaNa. Zo kunnen we toch een beetje samen nachtvlinderen en kan iedereen zien wat voor mooie en bijzondere nachtvlinders er worden waargenomen.

En de medewerkers van De Vlinderstichting delen live hun ervaringen via Facebook en Instagram.

Lees hoe je mee kan doen

De medewerkers van De Vlinderstichting gaan zelf ook op pad, en zullen hun ervaringen delen via een LiveStream op sociale media. Je kunt ons volgen op Twitter (@vlinderNL), Instagram (@vlinderstichting) of Facebook (De Vlinderstichting).