Bijeenkomsten

Inspiratiesessie Kleurkeur voor gemeenten

Veel gemeenten willen graag iets doen aan ecologisch bermbeheer. Ze weten alleen niet zo goed waar en hoe ze moeten beginnen. Kan Kleurkeur daarin een hulpmiddel zijn? Middels deze gratis online bijeenkomst, hopen we daarop antwoord te kunnen geven. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Wanneer: Woensdag 9 november om 10.00 uur

Waar: Online Zoom presentatie

Voor wie: Voor medewerkers van gemeenten die graag wat meer willen weten over Kleurkeur.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Presentatie op maat

Veel opdrachtgevers en aannemers zijn bezig met ecologisch bermbeheer: De Vlinderstichting krijgt veel mailtjes en telefoontjes. De medewerkers van De Vlinderstichting komen graag de mogelijkheden van Kleurkeur bij uw organisatie toelichten. Wilt u ook een presentatie van Kleurkeur voor uw organisatie? Stuur ons een mail en we helpen u verder!

Neem contact op

In de afgelopen tijd spraken we bijvoorbeeld op een bijeenkomst voor fruitteelt in de Betuwe en op een bijeenkomst van de Groene cirkel Bijenlandschap voor groenbeheerders en aannemers.