Gevorderden

Verdieping met de cursus Kleurkeur voor gevorderden

Deze cursus van een dag kunt u volgen nadat u de Basis cursus heeft gevolgd. U ontvangt tijdens deze cursus aanvullend cursusmateriaal. Ook deze cursus wordt afgesloten met een examen en ook hiervoor ontvangt u na het met goed gevolg afleggen daarvan een certificaat met een geldigheid van 5 jaar.

Voor wie?

Deze cursus is voor leidinggevenden, ecologen en opdrachtgevers. Let op: voor deze cursus is een geldig certificaat Kleurkeur - Basis verplicht.

Wat leer je tijdens deze curus?

• Verschillende bermsituaties inschatten
  • Inschatten welk beheer ingezet kan worden
  • Inzicht in ecologische monitoring
  • Resultaten doorvertalen naar de beheerpraktijk
  • Draagvlak bij opdrachtgever en opdrachtnemer
  • Kleurkeur in de aanbesteding.

Wat zijn de kosten?

De kosten van de Cursus Gevorderden zijn €310,- (excl. BTW). Na het invullen van onderstaand formulier kunt u direct verder naar de betaling.

Deelnamevoorwaarden

Wij vragen u bij opgave voor de cursus de deelnamevoorwaarden te lezen en ermee akkoord te gaan.

Zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt werken wij met een wachtlijst.

De huidige data zijn:

14 september 2022 te Utrecht (De Hofclub) - Aanmeldingen gesloten

18 oktober 2022 te Den Bosch (073 Meeting Company)

11 november 2022 te Zwolle (Lumen Hotel & Events)

Binnenkort zullen er meer data gepland worden.

Aanmelden Kleurkeur Gevorderden

Mijn gegevens

Deelnamevoorwaarden

De deelnamevoorwaarden kunt u hierboven vinden onder het kopje Deelnamevoorwaarden.

Registratienummer Kleurkeur basis

Voer hier uw registratienummer in die u verkregen heeft met het behalen van de cursus Kleurkeur basis. Deze kunt u vinden op uw pas of certificaat. Heeft u uw pas of certificaat nog niet ontvangen of moet u de basiscursus nog volgen? Vul dan de datum in waarop u de cursus Kleurkeur basis heeft gevolgd of gaat volgen. Let op: U kunt alleen deelnemen aan de gevorderden cursus als u eerst de basis cursus met succes heeft afgerond.

Het nummer bestaat altijd uit twee letters en 6 cijfers.

Vul in als dag-maand-jaar ( bijv. 7 april 2021)

Exacte tijden ontvangt u na uw aanmelding

Eventuele bijzonderheden voor de lunch (zoals allergieën)

Adresgegevens

Uw adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van het diploma en worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld!