Gevorderden

Verdieping met de cursus Kleurkeur voor gevorderden

Deze cursus van een dag kunt u volgen nadat u de basiscursus Kleurkeur heeft gevolgd. U ontvangt tijdens deze cursus aanvullend cursusmateriaal. Ook deze cursus wordt afgesloten met een examen en ook hiervoor ontvangt u na het met goed gevolg afleggen daarvan een certificaat met een geldigheid van 5 jaar.

Voor wie?

Deze cursus is voor leidinggevenden, ecologen en opdrachtgevers. Let op: voor deze cursus is een geldig certificaat Kleurkeur - Basis verplicht.

Wat leer je tijdens deze curus?

• Verschillende bermsituaties inschatten
  • Inschatten welk beheer ingezet kan worden
  • Inzicht in ecologische monitoring
  • Resultaten doorvertalen naar de beheerpraktijk
  • Draagvlak bij opdrachtgever en opdrachtnemer
  • Kleurkeur in de aanbesteding.

Wat zijn de kosten?

De kosten van de Cursus Kleurkeur Gevorderden zijn €335,- (excl. BTW). Na het invullen van onderstaand formulier kunt u direct verder naar de betaling.

Deelnamevoorwaarden

Wij vragen u bij opgave voor de cursus de deelnamevoorwaarden te lezen en ermee akkoord te gaan.

Komende cursusdata:

22 februari te Utrecht (De Hofclub) - inschrijving gesloten

Aanmelden Kleurkeur Gevorderden

Extra cursussen voor de eerste helft van 2024 worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe data? Meld u aan voor de Kleurkeur nieuwsbrief.